Ingredienser
Thaisalat- 200 g fuldkornsris
- 1 fed hvidløg
- 2 store oksebøffer a ca. 150 g
- ½ tsk. salt
- peber
- 200 g grønne bønner
- 2 avokadoer
- saft af ½ citron
- 1 porre
- 1 rødløg
- 4 kviste frisk mynte
- 1 bundt frisk koriander
- ½ tsk. salt
- peber
- 1 dl chilisauce
Tilberedning
Skyl risene og kog som angivet på emballagen i vand tilsat presset hvidløg. Afkøl risene.
Krydr bøfferne med salt og peber, og grill bøfferne i ca. 3 minutter på hver side.
Skyl og nip bønnerne, og damp dem i 3 minutter. Afdryp bønnerne. Skær avokado i både, og dryp citronsaft over. Snit porren fint og skyl godt. Skær løg i tern, og hak mynte og koriander.
Vend ris med grønsager, mynte og koriander, og smag salaten til med salt og peber. Skær kødet i skiver, og top salaten med kød. Dryp chilisauce over.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 200 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1900 kJ (450 kcal). Kulhydrat 64 g. Fedt 12 g, heraf mættet fedt 3 g
Ude og Hjemme, uge 37, 2016
Ude og Hjemme