Ingredienser

Teriyaki-kylling
  • ½ dl Teriyaki-sauce
  • 2 spsk. friskerevet ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • saft af 1 lime
  • 300 g kyllingefilet i strimler
  • 1 spsk. olivenolie til stegning
Grønsagsnudler
  • 1 porre
  • 4 gulerødder
  • 200 g ribbet grønkål
  • 250 g fuldkornsnudler
  • 1 bundt frisk koriander

Tilberedning

Teriyaki-kylling
Rør Teriyaki-sauce, ingefær, presset hvidløg og limesaft, og hæld marinaden over kyllingen. Lad kyllingen marinere, mens grønsagerne klargøres. Varm olien på en pande, og steg kylling og marinade ca. 5 minutter ved god varme, til den er mør.

Grønsagsnudler
Skær porre og gulerødder i strimler. Hak grønkålen groft. Kog grønsagerne i letsaltet vand i ca. 2 minutter og afdryp. Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp.

Vend nudler med grønsager, kylling og friske koriander.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 180 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1800 kJ (420 kcal). Kulhydrat 57 g. Fedt 11 g, heraf mættet fedt 2 g

Ude og Hjemme, uge 4, 2017
Ude og Hjemme