Ingredienser
Teriyaki-kylling- ½ dl Teriyaki-sauce
- 2 spsk. friskerevet ingefær
- 2 fed hvidløg
- saft af 1 lime
- 300 g kyllingefilet i strimler
- 1 spsk. olivenolie til stegning
- 1 porre
- 4 gulerødder
- 200 g ribbet grønkål
- 250 g fuldkornsnudler
- 1 bundt frisk koriander
Tilberedning
Teriyaki-kylling
Rør Teriyaki-sauce, ingefær, presset hvidløg og limesaft, og hæld marinaden over kyllingen. Lad kyllingen marinere, mens grønsagerne klargøres. Varm olien på en pande, og steg kylling og marinade ca. 5 minutter ved god varme, til den er mør.
Grønsagsnudler
Skær porre og gulerødder i strimler. Hak grønkålen groft. Kog grønsagerne i letsaltet vand i ca. 2 minutter og afdryp. Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp.
Vend nudler med grønsager, kylling og friske koriander.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 180 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1800 kJ (420 kcal). Kulhydrat 57 g. Fedt 11 g, heraf mættet fedt 2 g
Ude og Hjemme, uge 4, 2017
Ude og Hjemme