Ingredienser

Forårsgrønt
  • 200 g perlebyg
  • 1 hjertesalat
  • 200 g gulerødder med top
  • 250 g grønne asparges
  • 2 porrer
  • 2 spsk. olivenolie
Schnitzler
  • 4 skinke schnitzler a 100 g
  • ½ tsk. salt
  • peber
  • 1 bundt kørvel
  • 200 g hytteost 1½ %
  • ½ tsk. salt
  • peber

Tilberedning

Forårsgrønt
Skyl og kog perlebyg som angivet på emballagen og afdryp.

Skyl salaten. Del den i blade, og tør dem godt. Skræl eller skrub gulerødderne. Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Skær top og bund af porrerne.

Pensl grønsagerne med olie, og grill dem på begge sider, til de er gyldne.

Schnitzler
Krydr schnitzlerne med salt og peber. Varm en grillpande, og grill schnitzlerne i 2-3 minutter på hver side. Skær kødet i mindre stykker.

Anret grønsagerne på et fad med kød, perlebyg, kørvel og hytteost. Drys med salt og peber.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 230 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1900 kJ (460 kcal). Kulhydrat 56 g. Fedt 12 g, heraf mættet fedt 3 g

Ude og Hjemme, uge 18, 2017
Ude og Hjemme