Ingredienser

Ristet fennikel og tomat
  • 2 fennikler
  • 4 tomater
  • 1 spsk. olivenolie
  • 50 g sorte oliven
  • salt og peber
  • 1 bundt kørvel
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 ubehandlet citron
Pasta
  • 400 g pasta, fx fettuccini
Varmrøget laks
  • 200 g varmrøget laks

Tilberedning

Ristet fennikel og tomat
Skær top og bund af fenniklerne. Fjern stokken og skær fenniklerne i tynde skiver. Brug en skarp kniv eller snit fenniklerne på et mandolinjern. Skær tomaterne i både.

Varm olien på en pande og rist fenniklerne et par minutter. Tilsæt tomater og oliven og steg det i yderligere et par minutter, mens du forsigtigt vender det rundt. Tag panden af varmen. Riv citronen. Smag grøntsagerne til med salt og peber og vend hakket kørvel, olivenolie og reven citronskal i.

Pasta
Kog pastaen som angivet på emballagen og dryp den af i et dørslag.

Varmrøget laks: Fjern skindet fra laksen og del den i flager.

Anret pastaen med ristet fennikel, tomat og laks.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 150 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1500 kJ (375 kcal). Kulhydrat 30 g. Fedt 20 g, heraf mættet fedt 3 g

UH3111