Ingredienser

Chana chaat
  • 2 løg
  • 1 peberfrugt
  • 2 tomater
  • 1 agurk
  • 1 rød finthakket chili
  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. chilipulver
  • 1 tsk. garam masala
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 lime
  • 2 dåser kikærter
  • 1 bundt frisk koriander

Tilberedning

Varm kikærtesalat
Skær løgene i ringe. Skær peberfrugt, tomater og agurk i tern. Hak chilien fint. Varm olien i en slip let pande og steg løgene. Tilsæt krydderier og steg i yderligere ca. 1 minut.

Skrab limekødet ud med en ske og vend kødet og saften med løgene. Afdryp kikærterne og kom på panden. Sluk for blusset og vend til sidst peberfrugt, tomater, agurk, hakket koriander og finthakket chili i salaten.

TIP
Kan bruges som ekstra ret til middagsbordet eller som en sund frokostsalat, serveret med en klat drænet yoghurt og naanbrød.

Frugt og grønt pr. person

300 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1200 kJ (300 kcal) Kulhydrat 44 g Fedt 8 g, heraf mættet fedt 1 g

Hjertevarm mad 2017