Ingredienser
4 Personer
Aspargessalat
- 800 g nye vaskede kartofler
- 500 g grønne asparges
- 1 agurk
- 25 g parmesanost
- 15 g mandler
- 1 potte ærtespirer eller anden krydderurt
- 1 tsk. salt
- peber
Dildcreme
- 1 dl yoghurt naturel 0,5 %
- 2 spsk. fedtreduceret mayonnaise
- 2 tsk. dijonsennep
- 1 bundt dild
- ½ tsk. salt
- peber
Hakkebøffer
- 500 g hakket oksekød
- 2 tsk. tørret rosmarin
- ½ tsk. salt
- peber
Del og print opskriften
Tilberedning
Aspargessalat
Kog kartoflerne lige netop møre. Afkøl, og halvér kartoflerne.
Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i ca. 2 minutter. Afdryp, og skær asparges i snitter.
Skær agurken igennem på langs, og skær i skiver. Vend kartofler med asparges, agurk, reven parmesanost og hakkede mandler. Krydr med salt og peber, og top med ærtespirer.
Dildcreme
Rør yoghurt med mayonnaise, sennep, hakket dild, salt og peber.
Hakkebøffer
Ælt kødet, og form til 4 hakkebøffer. Krydr bøfferne med rosmarin, salt og peber. Steg bøfferne på en grill i ca. 3 minutter på hver side.
Servér med aspargessalat og dildcreme.
Energifordeling*
1900 KJ
(450 kcal)
Kulhydrat
47 gFedt
16 gHeraf mættet fedt
5 g* pr. person, medmindre andet er angivet