Ingredienser
- 2 avokadoer
- saft af ½ citron
- 1 fed hvidløg
- 1 dl skyr 0,2 %
- ½ tsk. flagesalt
- peber
Tilberedning
1 glas, ca. 2 dl
Halvér avokadoerne, fjern sten og skræl og skær avokadoer i tern.
Kom avokado, citronsaft, presset hvidløg og skyr i en blender eller minihakker og kør til en tyk konsistens. Smag til med flagesalt og peber.
Brug avokadodip under laksen på dit rugbrød eller som dip til kylling eller grønsagsstave
Frugt og grønt pr. person
Pr. 100 gram: 65 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
Pr. 100 gram: 550 kJ/125 kcal Protein 4 g Kulhydrat 10 g Fedt 8 g, heraf 2 g mættet fedt
Hjerteliv nr. 4, 2021