1 glas, ca. 175 g Kom oliven i en blender eller minihakker sammen med soltørrede tomater, olivenolie, presset hvidløg, hakkede mandler og citronsaft. Blend det sammen til en ensartet smørbar konsistens og smag til med flagesalt og peber. Kom tapenaden i et glas med låg og opbevar på køl. Brug tapenaden på ristet fuldkornsbrød eller… Læs mere »
1 glas, ca. 2 dl Halvér avokadoerne, fjern sten og skræl og skær avokadoer i tern. Kom avokado, citronsaft, presset hvidløg og skyr i en blender eller minihakker og kør til en tyk konsistens. Smag til med flagesalt og peber. Brug avokadodip under laksen på dit rugbrød eller som dip til kylling eller grønsagsstave
1 glas, ca. 2 dl Kom basilikumblade, parmesanost, hakkede mandler og presset hvidløg i en blender eller minihakker. Tilsæt olien gradvist, mens du blender til du har en grov pesto. Smag pestoen til med citronsaft, salt og peber.