Ingredienser
- 3 æg
- 225 g brun farin
- ½ dl oliemargarine
- ½ dl letmælk
- 225 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk kanel
- 300 g groftrevet squash
- 75 g rosiner
- 125 g flødeost 6 %
- 50 g flormelis
Tilberedning
Pisk æg og brun farin skummende. Rør oliemargarine og mælk i. Bland mel med bagepulver og kanel og vend det i dejen sammen med squash og rosiner. Hæld dejen i en form, ca. 25 x 30 cm, beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen ved 180 i ca. 40 minutter. Rør flødeost sammen med flormelis til en glasur og fordel glasuren på den afkølede kage.
Frugt og grønt pr. person
25 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
Ved 15 stk. svarer 1 stk til: 825 kJ (200 kcal). Kulhydrat 35 g. Fedt 4,5 g, heraf mættet fedt 1,5 g