Ingredienser

Coleslaw
  • 400 g renset spidskål
  • 50 g grønkål uden stilk
  • 2 gulerødder
  • 150 g yoghurt naturel 1½ %
  • 50 g fedtreduceret mayonnaise
  • 1 tsk. grovkornet sennep
  • ½ tsk. flagesalt
  • Peber
  • 1 håndfuld frisk persille
Pulled kylling
  • 500 g kyllingebryst filet uden skind og ben
  • Bouillon til kogning
Barbequesauce
  • 1 dl ketchup
  • ½ spsk. eddike
  • 25 g brun farin
  • 1 spsk. sød chilisauce
  • 50 g syltede agurker
  • 4 fuldkornsburgerboller

Tilberedning

Pulled kylling
Kog kyllingen i vand tilsat bouillon i ca. 15 min. Tag kyllingen op af vandet, og riv den fra hinanden. Bland med lidt af kogevandet, så den forbliver saftig.

Coleslaw
Snit de to slags kål fint. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Rør yoghurt med mayonnaise og sennep og smag til med salt og peber. Vend dressingen med kål, gulerødder og hakket persille.

Barbequesauce
Kom ketchup, eddike, farin og chilisauce i en gryde. Kog ved meget svag varme i ca. 5 minutter og afkøl.

Halver burgerbollerne og fyld med coleslaw, kylling, syltede agurker i skiver og barbequesauce. Server resten af coleslawen som tilbehør.

Frugt og grønt pr. person

150 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2300 kJ/550 kcal Protein 37 g Kulhydrat 55 g Fedt 17 g, heraf 3 g mættet fedt

LK2020-29