Ingredienser

Rødkålssalat med æble
  • 600 g rødkål
  • 3 dl skyr
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 3 spsk. citronsaft
  • ¼ tsk. salt
  • 3 æbler
  • 75 g rosiner
Fiskefingre
  • 500 g torskefilet uden skind og ben
  • ½ dl citronsaft
  • ¼ tsk. salt
  • peber
  • 2 dl rasp
  • 2 spsk. olivenolie
Tilbehør
  • 1 kg kogte kartofler

Tilberedning

Rødkålssalat med æble
Snit kålen så fint som muligt. Rør skyr og mayonnaise sammen med citronsaft og lidt salt. Skær æblerne i skiver. Vend kål, æbler og rosiner i dressingen. Lad salaten trække i 10 minutter og smag evt. til med ekstra salt og citronsaft.

Fiskefingre
Skær fisken ud i fingertykke korte stykker. Rør citronsaften med salt og peber, og vend fisken i marinaden. Vend derefter fisken i rasp. Steg forsigtigt fisken i olie på en slip let-pande. Kom kun halvdelen af olien på panden fra starten, og dryp resten på under stegningen.

Servér fiskefingrene med rødkålssalat og kogte kartofler.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 250 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2600 kJ (600 kcal). Kulhydrat 73 g. Fedt 19 g, heraf mættet fedt 2 g

UH0516