Ingredienser

Bagt græskar
  • 500 g skrællet hokkaido eller butternut squash
  • 1 spsk. olivenolie
Grønkål a la creme
  • 200 g ribbet grønkål
  • 2 æggeblommer
  • 6 dl letmælk
  • 2 spsk. majsstivelse
  • 50 g reven ost 20+
  • 1 tsk. salt
  • peber
  • 300 g fettuccine

Tilberedning

Bagt græskar
Skær græskar i både og spray med olie. Fordel græskar på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen ved 225 grader i ca. 20 minutter, til de er møre og gyldne.

Grønkål a la creme
Skyl grønkålen, og del den i mindre stykker. Pisk æggeblommer sammen med lidt af mælken og majsstivelse. Varm resten af mælken i en gryde, og pisk jævningen i. Varm saucen godt igennem. Tilsæt ost og grønkål og kog op. Smag til med salt og peber. Er saucen for tyk, spædes til med lidt bouillon.

Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Vend pasta med grønkål a la creme og servér med bagt græskar.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 175 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2100 kJ (510 kcal). Kulhydrat 79 g. Fedt 13 g, heraf mættet fedt 4 g

UH0417