Forside > Støt os > Har du styr på arv og testamente? > Hvad går støtten til, når Hjerteforeningen arver?

Hvad går støtten til, når Hjerteforeningen arver?

Mange tror fejlagtigt, at staten finansierer al hjerteforskning i Danmark. Men faktisk er Hjerteforeningen blandt de vigtigste bidragsydere til forskning i hjertesygdomme på vores universiteter og hospitaler.

Siden 1962 har vi støttet hjerteforskning med over 600 millioner kronerEn stor del af denne støtte er modtaget som arv og gaver fra helt almindelige danskere.  

 

Arv bliver til forskning, forebyggelse og patientstøtte 

Hver dag arbejder hjerteforskere og hjertelæger målrettet på at bekæmpe hjertesygdom, men forskning tager tid og koster mange penge. Er der ikke tilstrækkelige midler til at støtte forskningen, må vi nedjustere indsatsen. Det betyder, at der bliver længere mellem de banebrydende forskningsresultater, som er med til at forebygge sygdom og forbedre hjertepatienters overlevelse og livskvalitet. 

Den viden, som forskningen giver os, skaber grundlag for bedre forebyggelse og behandling af patienter med hjertesygdom, og anvendes hver dag af læger og sundhedspersonale rundt om på landets hospitaler. Hjerteforeningens forskningsstøtte har betydet, at vi har fået nye og bedre behandlingsformer, som dagligt redder hjertepatienters liv. 

Vi har et stort arbejde foran os i kampen mod hjertesygdom. Men vi kan ikke vinde kampen alene. Når du skriver Hjerteforeningen ind i dit testamente, bliver der mere forskning. Og mere forskning betyder nye fremskridt, der hver dag redder menneskeliv.  

 

Din arv er i trygge hænder hos os

For Hjerteforeningen er det udtryk for en stor tillid og opbakning til vores arbejde at være betænkt i et testamente. Derfor er det vigtigt for os at leve op til tilliden og ansvaret samt sikre os, at du føler dig tryg ved beslutningen.  

Hvis du gør din arv til en hjertesag, kan du derfor være sikker på følgende: 

  • Hele beløbet går ubeskåret til Hjerteforeningens arbejde. Det vil sige forskning og forebyggelse af hjertesygdomme samt støtte til de mange danske hjertepatienter og deres pårørende.
  • Ønskerne i dit testamente bliver fulgt til punkt og prikke. 
  • Du kan altid ændre dit testamente, hvis der sker ændringer i dit liv, eller hvis dine ønsker ændrer sig.  
  • Vi respekterer, at dit testamente er en privat sag og behandler det fortroligt. Det er helt op til dig, om du har lyst til at oplyse os om vores plads i dit testamente. 
 

Hjertet kalder på dig

1 ud af 5 dør af hjertesygdom. Derfor kalder hjertet på din støtte, så flere kan overleve. Din støtte sikrer midler til hjerteforskning og nye behandlingsformer.

Støt i dag og red liv

Untitled(Påkrævet)