Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 4 dl fuldkornsjasminris
Del og print opskriften
Tilberedning
Rist sesamfrøene på en tør pande, til de dufter og ”popper”. Lad dem køle af.
Skær peberfrugterne i trekantede stykker.
Rens og halvér champignonerne.
Skær kinakålen i kvarte. Fjern den groveste del af stokken og bunden og skær kålen i ca. 4 cm brede stykker.
Varm i 1 spsk. olie op på en pande og brun oksekødet hurtigt på alle sider.
Tag kødet af panden.
Varm 1 spsk. olie op i en bredbundet gryde eller wok og steg peberfrugter og champignon ved høj varme, til champignonerne er brune.
Tilsæt kinakål, som steges med i 2-3 minutter.
Tilsæt finthakket hvidløg, østerssauce, chilisauce og vand og kog grønsagerne godt igennem i 2-3 minutter, til kålen falder sammen.
Tilsæt kødet og varm det hele godt igennem.
Skær forårsløgene i tynde skiver og hak korianderen groft.
Servér retten drysset med forårsløg, sesamfrø og koriander og med kogte ris til.
Frugt og grønt*
Ca. 286 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2751 KJKulhydrat
87 gFedt
17 gHeraf mættet fedt
4 g* pr. person, medmindre andet er angivet