Ingredienser
4 Personer
Teriyaki-kylling
- ½ dl Teriyaki-sauce
- 2 spsk. friskerevet ingefær
- 2 fed hvidløg
- saft af 1 lime
- 300 g kyllingefilet i strimler
- 1 spsk. olivenolie til stegning
Grøntsagsnudler
- 1 porre
- 4 gulerødder
- 200 g ribbet grønkål
- 250 g fuldkornsnudler
- 1 bundt frisk koriander
Del og print opskriften
Tilberedning
Teriyaki-kylling
Rør Teriyaki-sauce, ingefær, presset hvidløg og limesaft, og hæld marinaden over kyllingen. Lad kyllingen marinere, mens grønsagerne klargøres. Varm olien på en pande, og steg kylling og marinade ca. 5 minutter ved god varme, til den er mør.
Grøntsagsnudler
Skær porre og gulerødder i strimler. Hak grønkålen groft. Kog grøntsagerne i letsaltet vand i ca. 2 minutter og afdryp. Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp.
Vend nudler med grøntsager, kylling og friske koriander.
Frugt og grønt*
Ca. 180 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1800 KJ
(420 kcal)
Kulhydrat
57 gFedt
11 gHeraf mættet fedt
2 g* pr. person, medmindre andet er angivet