Forside > Sundhed > Opskrifter > Teriyaki-kylling med grøntsagsnudler
Aftensmad

Teriyaki-kylling med grøntsagsnudler

Ingredienser

4 Personer

Teriyaki-kylling

  • ½ dl Teriyaki-sauce
  • 2 spsk. friskerevet ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • saft af 1 lime
  • 300 g kyllingefilet i strimler
  • 1 spsk. olivenolie til stegning

Grøntsagsnudler

  • 1 porre
  • 4 gulerødder
  • 200 g ribbet grønkål
  • 250 g fuldkornsnudler
  • 1 bundt frisk koriander

Del og print opskriften

Tilberedning

Teriyaki-kylling
Rør Teriyaki-sauce, ingefær, presset hvidløg og limesaft, og hæld marinaden over kyllingen. Lad kyllingen marinere, mens grønsagerne klargøres. Varm olien på en pande, og steg kylling og marinade ca. 5 minutter ved god varme, til den er mør.

Grøntsagsnudler
Skær porre og gulerødder i strimler. Hak grønkålen groft. Kog grøntsagerne i letsaltet vand i ca. 2 minutter og afdryp. Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp.

Vend nudler med grøntsager, kylling og friske koriander.

 

 

Frugt og grønt*

Ca. 180 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

1800 KJ
(420 kcal)

Kulhydrat

57 g

Fedt

11 g

Heraf mættet fedt

2 g

* pr. person, medmindre andet er angivet