Ingredienser
4 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
Bland vand, eddike, sukker og tomatpuré i en gryde og giv blandingen et opkog. Skru ned til svag varme, så sovsen ikke koger. Rør kartoffelmel ud i koldt vand, og tilsæt det i en tynd stråle, mens der røres. Tag gryden af varmen.
Varm 1 spsk olie op i en anden gryde og brun svinekødet. Krydr med salt og peber. Tag kødet op. Skær ananas, peberfrugt og løg i tern og skær gulerødderne i skiver. Sautér grønsagerne i resten af olien. Tilsæt kød og sur-sød sovsen og varm retten igennem. Smag retten til med salt og peber.
Servér med kogte ris.
Tip! Frisk ananas kan erstattes af 250 g ananas på dåse. Majsstivelse kan erstatte kartoffelmel. Sovsen skal koge et par minutter efter kartoffelmelet er tilsat.
Frugt og grønt*
Ca. 210 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2750 KJKulhydrat
103 gFedt
11 gHeraf mættet fedt
2 g* pr. person, medmindre andet er angivet