Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 4 dl brune jasminris
- 1 bundt koriander
Del og print opskriften
Tilberedning
Skær peberfrugter og græskar i trekanter. Skær squashen i grove stykker. Svits grøntsagerne i olien i en stor gryde i 5 minutter, uden at de tager farve. Flæk chilien, fjern frøene og hak den fint. Riv ingefær og hvidløg fint. Hæld bouillon ved grøntsagerne og tilsæt chili, ingefær og hvidløg og kog det op. Opløs majsstivelsen i sojasaucen og jævn saucen med blandingen. Rul rødspættefileterne sammen, drys dem med salt og læg dem ovenpå grøntsagerne. Læg låg på gryden og lad fisken dampe ved jævn varme i 5 minutter.
Servér fisken med grøntsager, sauce, kogte ris og et drys friske koriander.
Tip! I stedet for græskar kan du bruge søde kartofler.
Frugt og grønt*
Ca. 200 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2300 KJKulhydrat
72 gFedt
12 gHeraf mættet fedt
2 g* pr. person, medmindre andet er angivet