Forside > Sundhed > Opskrifter > Nudelsalat med kylling og efterårsgrønt
Aftensmad

Nudelsalat med kylling og efterårsgrønt

Ingredienser

4 Personer

Nudelsalat

  • 250 g kyllingebryst
  • 250 g fuldkornsnudler

Efterårsgrønt

  • 4 gulerødder
  • 250 g ribbet grønkål
  • 2 appelsiner
  • 1 bundt forårsløg
  • peber
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 1 bundt frisk koriander

Dressing

  • 1 rød chili
  • 1½ spsk. eddike
  • 1 spsk. fishsauce
  • 2 tsk. sojasauce
  • 2 spsk. limesaft
  • 1 spsk. brun farin
  • 1 spsk. nøddeolie eller smagsneutral olie

Del og print opskriften

Tilberedning

Nudelsalat
Kog kyllingebrystfileterne i ca. 15 minutter. Kassér kogevandet og findel kødet med to gafler.
Kog nudlerne som angivet på emballagen, og afdryp dem.

Efterårsgrønt
Skær gulerødderne i skiver på skrå. Snit grønkålen fint. Kog grønkålen i ca. 2 minutter, og afdryp den. Skræl appelsinerne, og skær dem i fileter. Snit forårsløgene fint. Vend nudlerne med kylling og grønsager. Smag til med peber.

Dressing
Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten.

Drys salaten med sesamfrø og top med frisk koriander.

 

 

Frugt og grønt*

Ca. 261 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

1869 KJ
(445 kcal)

Kulhydrat

67.8 g

Fedt

10 g

Heraf mættet fedt

1.5 g

* pr. person, medmindre andet er angivet