Ingredienser
4 Personer
Nudelsalat
- 250 g kyllingebryst
- 250 g fuldkornsnudler
Efterårsgrønt
- 4 gulerødder
- 250 g ribbet grønkål
- 2 appelsiner
- 1 bundt forårsløg
- peber
- 1 spsk. sesamfrø
- 1 bundt frisk koriander
Dressing
- 1 rød chili
- 1½ spsk. eddike
- 1 spsk. fishsauce
- 2 tsk. sojasauce
- 2 spsk. limesaft
- 1 spsk. brun farin
- 1 spsk. nøddeolie eller smagsneutral olie
Del og print opskriften
Tilberedning
Nudelsalat
Kog kyllingebrystfileterne i ca. 15 minutter. Kassér kogevandet og findel kødet med to gafler.
Kog nudlerne som angivet på emballagen, og afdryp dem.
Efterårsgrønt
Skær gulerødderne i skiver på skrå. Snit grønkålen fint. Kog grønkålen i ca. 2 minutter, og afdryp den. Skræl appelsinerne, og skær dem i fileter. Snit forårsløgene fint. Vend nudlerne med kylling og grønsager. Smag til med peber.
Dressing
Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten.
Drys salaten med sesamfrø og top med frisk koriander.
Frugt og grønt*
Ca. 261 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1869 KJ
(445 kcal)
Kulhydrat
67.8 gFedt
10 gHeraf mættet fedt
1.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet