* OBS: Denne ret indeholder en ingrediens fra denne opskrift: romescosauce
Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Skræl rodfrugterne, og skær dem i mundrette stykker. Vend med olivenolie og fordel på en bageplade med bagepapir. Krydr med oregano, salt og peber. Bag rødderne i ovnen i ca. 20 min.
Skyl spinaten, og slyng den tør. Vend spinat med rødder. Skær et lille snit midt på fiskefileten, og fold fisken sammen, så den får lidt højde. Kom fisken i et ovnfast fad med bagepapir og dryp citronsaft over. Krydr med salt og peber. Kom fadet i ovnen, 10 min. før rødderne er færdige. Deler fisken sig i flager, når du trykker let på den med en finger, er den færdig.
Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Vend med romescosauce og dernæst med rodfrugter og spinat. Anret og servér med fisk.
Ingredienser
2 Personer
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 275 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2500 KJKulhydrat
66 gProtein
42 gFedt
15 gHeraf mættet fedt
2 g* pr. person, medmindre andet er angivet