Ingredienser
4 Personer
Ristede kartofler
- 300 g kogte kartofler
- ½ blomkål
- 100 g blåbær
- 50 g Nordic crisp – sprød salat, kan erstattes af anden salat
- 1 spsk. olivenolie
- ½ tsk. flagesalt
- Peber
- 20 g mandler
Fiskeruller
- 300 g rødspættefileter
- 1 spsk. dijonsennep
- ½ bundt persille
- ½ tsk. flagesalt
- Peber
- 1 citron
Del og print opskriften
Ristede kartofler
Halvér kartoflerne. Del blomkål i små buketter. Skyl og tør blåbærrene. Skyl salaten, og slyng den tør.
Varm olien på en slip let-pande, og rist kartofler sammen med blomkål, til de tager farve. Krydr med flagesalt og peber, og tag panden af varmen. Vend forsigtigt med blåbær og hakkede mandler.
Fiskeruller
Skyl og hak persillen. Smør fiskefileterne med lidt sennep, og drys lidt persille over. Rul fiskene sammen og krydr med flagesalt og peber.
Læg forsigtigt fiskerullerne på en pande, og kom vand eller bouillon på, til det dækker ca. 1 cm af fisken. Pres saften af ½ citron over, og læg låg på panden. Damp fiskene i ca. 6 min., til fisken deler sig let i flager, når du trykker på den med en finger.
Servering
Anret salat, stegte kartofler og fiskeruller i tallerkener og servér med citron.
Frugt og grønt*
Ca. 200 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2100 KJKulhydrat
35 gFedt
16 gHeraf mættet fedt
2 g* pr. person, medmindre andet er angivet