Forside > Sundhed > Opskrifter > Asiatiske nudler med kylling og grønt
Aftensmad Hjerteliv 2025 1

Asiatiske nudler med kylling og grønt

Velsmagende og nem nudelret med fuldkorn og protein. En rest smager også dejligt til frokost den næste dag.

Nudler med grønt

Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp. Snit kålen fint. Skær broccoli i mindre buketter. Stegt kylling Pil og hak løget. Varm halvdelen af olien på en wokpande og tilsæt grøn karrypasta. Steg løg og kylling ved god varme i ca. 5 min. under omrøring, indtil kødet er mørt. Smag til med flagesalt og peber. Tag kødet af panden.

Grønt

Kom resten af olien på wokpanden, og steg kål med broccoli i 2-3 min. ved god varme, indtil det er mørt, men stadig har bid. Tilsæt kød og nudler og varm godt op. Vend i det undervejs. Tilsæt sojasauce og vend godt sammen.

Servering

Snit forårsløg. Anret nudlerne i skåle og drys med forårsløg og sesamfrø.

Tilberedningstid: ca. 25 min.

Ingredienser

2 Personer

Nudler med grønt

  • 100 g fuldkornsnudler
  • 200 g spidskål
  • 200 g broccoli
  • 2 spsk. sojasauce

Stegt kylling

  • 1 løg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. grøn karrypasta
  • 150 g hakket kylling
  • ½ tsk. flagesalt
  • Peber

Topping

  • 2 forårsløg
  • 2 tsk. sesamfrø

Del og print opskriften

Frugt og grønt*

Ca. 225 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

2100 KJ
(500 kcal)

Kulhydrat

40 g

Protein

31 g

Fedt

21 g

Heraf mættet fedt

3 g

* pr. person, medmindre andet er angivet