Nudler med grønt
Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp. Snit kålen fint. Skær broccoli i mindre buketter. Stegt kylling Pil og hak løget. Varm halvdelen af olien på en wokpande og tilsæt grøn karrypasta. Steg løg og kylling ved god varme i ca. 5 min. under omrøring, indtil kødet er mørt. Smag til med flagesalt og peber. Tag kødet af panden.
Grønt
Kom resten af olien på wokpanden, og steg kål med broccoli i 2-3 min. ved god varme, indtil det er mørt, men stadig har bid. Tilsæt kød og nudler og varm godt op. Vend i det undervejs. Tilsæt sojasauce og vend godt sammen.
Servering
Snit forårsløg. Anret nudlerne i skåle og drys med forårsløg og sesamfrø.
Tilberedningstid: ca. 25 min.
Ingredienser
2 Personer
Nudler med grønt
- 100 g fuldkornsnudler
- 200 g spidskål
- 200 g broccoli
- 2 spsk. sojasauce
Stegt kylling
- 1 løg
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. grøn karrypasta
- 150 g hakket kylling
- ½ tsk. flagesalt
- Peber
Topping
- 2 forårsløg
- 2 tsk. sesamfrø
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 225 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2100 KJKulhydrat
40 gProtein
31 gFedt
21 gHeraf mættet fedt
3 g* pr. person, medmindre andet er angivet