Forside > Hjælp og råd > Bliv klogere > Podcast > Hjertetransplantation – et af de mest avancerede behandlingstilbud inden for hjerteområdet

Hjertetransplantation – et af de mest avancerede behandlingstilbud inden for hjerteområdet

Lyt til vores podcasts om hjertetransplantation og få vores bedste råd.

Del 1: Om det kirurgiske indgreb, ventelister og overlevelse

Årligt foretages 25-30 hjertetransplantationer i Danmark. Hvilke vurderinger og undersøgelser skal foreligge før en person indstilles til transplantation – og hvordan hjælpes og behandles patienten i ventetiden? Overlæge Finn Gustafsson forklarer om det store kirurgiske indgreb, om behandlingen efter operationen og om overlevelsen. Læge Marie Bayer Elming er vært.

Del 2: Om livet efter en hjertetransplantation og fremtidige muligheder

Hvor længe kan man leve med et donor-hjerte og hvilke komplikationer kan opstå på sigt? Overlæge Finn Gustafsson forklarer om den vigtige livslange immun-dæmpende behandling og om de bekymringer, der fylder meget hos patienterne, men meget lidt hos lægerne. Du kan også høre om fremtidige muligheder indenfor hjertetransplantation. Læge Marie Bayer Elming er vært.

Hjertet kalder på dig

1 ud af 5 dør af hjertesygdom. Derfor kalder hjertet på din støtte, så flere kan overleve. Din støtte sikrer midler til hjerteforskning og nye behandlingsformer.

Støt i dag og red liv

Untitled(Påkrævet)