GIV LIV

Forskning i hjertesvigt kan redde liv

Play Video

Video: 1 minut

Overlæge og professor i kardiologi Finn Gustafsson forsker for at redde liv. Hans forskning er kun mulig, fordi gavmilde danskere som dig støtter hans vigtige arbejde.

 

Finn Gustafsson forsker for at hjælpe de mange danskere med hjertesvigt. Allerede nu lider ca. 70.000 danskere af sygdommen og mange dør desværre alt for tidligt - og flere og flere danskere får hjertesvigt hvert år.

 

Derfor leder Finn Gustafsson lige nu et hold dygtige forskere for at afprøve to præparater, som de tror, kan forlænge hjertesvigtpatienternes liv og forbedre deres livskvalitet markant.

 

På denne side kan du læse mere om forskningsprojektet og de to præparater som afprøves.

 

Forskerne samarbejder med Hjerteforeningen og adskillige danske hjerteafdelinger for at finde nøglen til et bedre liv for denne udsatte gruppe af patienter.

 

Klik på videoen ovenfor for at høre Finn Gustafsson fortælle om forskningsprojektet, og læs mere om DANHEART på dette link.

Vil du også støtte forskningen?

Din støtte sikrer midler til hjerteforskning, forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme samt støtte og rådgivning til hjertepatienter og pårørende i hele landet.