Ingredienser

  • ½ stang vanilje
  • 1 spsk. sukker
  • 200 g skyr
  • 30 g hasselnødder
  • 1 lille frisk ananas (ca. 500 g frugtkød )
  • 2 spsk. honning
  • evt. lidt frisk mynte

Tilberedning

Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og mos dem sammen med sukkeret. Rør vaniljesukkeret godt sammen med skyren.

Rist hasselnødderne 3-5 minutter på en tør pande. Gnid hinderne af dem, og hak dem groft.

Skær skrællen af ananassen, og skær frugtkødet i både eller skiver uden stok.

Smelt honningen på en pande, og steg ananasstykkerne gyldenbrune på alle sider.

Servér ananasstykkerne med vaniljeskyr, nøddedrys og evt. lidt frisk mynte.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 125 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

800 kJ (190 kcal). Kulhydrat 30 g. Fedt 5 g, heraf mættet fedt 0 g

Ude og Hjemme, uge 7, 2015
Ude og Hjemme