Forside > Støt os > Har du styr på arv og testamente? > Testamente: Hvad skal du overveje?

Testamente: Hvad skal du overveje?

Mange danskere kunne have glæde af et testamente, og alt efter hvilken familieform du lever i, er der forskelligt, du kan sikre i et testamente. Se den film, der passer til dig og jer

Nedenfor finder du otte film, der hver især beskriver, hvad du ud fra din familieform kan tage stilling til. Se den eller de film, som passer bedst til dig.

 

Ægtepar uden børn

Er du gift, og har I ingen børn, viser vi her, hvad I skal være opmærksomme på i jeres situation. Klik på play-knappen på videoen.

 

Ægtepar med fælles børn

Er du gift, og har I fælles børn, viser vi her, hvad I skal være opmærksomme på i jeres situation. Klik på play-knappen på videoen.

 

Ægtepar med bonusbørn

Er du gift, og har I dine, mine og vores børn, viser vi her, hvad I skal være opmærksomme på i jeres situation. Klik på play-knappen på videoen.

 

Ugift par uden børn

Hvis du ikke er gift med din samlever, og ingen af jer har børn, viser vi, hvad I skal være opmærksomme på. Klik på play-knappen på videoen.

 

Ugift par med fælles børn

Hvis du ikke er gift med din samlever, og I har fælles børn, viser vi her, hvad I skal være opmærksomme på. Klik på play-knappen på videoen.

 

Ugift par med bonusbørn

Hvis du ikke er gift med din samlever, og I har bonusbørn, viser vi, hvad I skal være opmærksomme på. Klik på play-knappen på videoen.

 

Single med børn

Hvis du er single, og du har børn, viser vi her, hvad du skal være opmærksom på i din situation. Klik på play-knappen på videoen.

 

Single uden børn

Hvis du er single, og du ikke har børn, viser vi her, hvad du skal være opmærksom på i din situation. Klik på play-knappen på videoen.

Hjertet kalder på dig

1 ud af 5 dør af hjertesygdom. Derfor kalder hjertet på din støtte, så flere kan overleve. Din støtte sikrer midler til hjerteforskning og nye behandlingsformer.

Støt i dag og red liv

Untitled(Påkrævet)