Ingredienser

  • 3 æg
  • 225 g brun farin
  • ½ dl oliemargarine
  • ½ dl letmælk
  • 225 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk kanel
  • 300 g groftrevet squash
  • 75 g rosiner
Pynt
  • 125 g flødeost 6 %
  • 50 g flormelis

Tilberedning

Pisk æg og brun farin skummende. Rør oliemargarine og mælk i. Bland mel med bagepulver og kanel og vend det i dejen sammen med squash og rosiner. Hæld dejen i en form, ca. 25 x 30 cm, beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen ved 180 i ca. 40 minutter. Rør flødeost sammen med flormelis til en glasur og fordel glasuren på den afkølede kage.

Frugt og grønt pr. person

25 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

Ved 15 stk. svarer 1 stk til: 825 kJ (200 kcal). Kulhydrat 35 g. Fedt 4,5 g, heraf mættet fedt 1,5 g