Ingredienser

  • 150 g havregryn
  • 20 g chiafrø
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 5 dl minimælk
  • 100 g blåbær
  • 100 g hindbær
  • 2 kiwier

Tilberedning

Aften:
Kom havregryn og chiafrø i en beholder med låg sammen med vaniljepulver. Tilsæt mælk, og rør godt rundt. Stil grøden til­dækket på køl til næste morgen.

Morgen:
Tag grøden ud af køle­skabet, og rør rundt i den. Er den for tyk spædes til med lidt vand.

Fordel den kolde grød i fire skåle, og top med bær og kiwi.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 75 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1050 kJ (250 kcal). Kulhydrat 36 g. Fedt 5,5 g, heraf mættet fedt 1 g

HJERTELIV0118