Ingredienser

Mango smoothie-bowl
  • 1 moden mango
  • 2 frosne bananer
  • 100 g havregryn
  • 1 spsk. friskrevet ingefær
  • saft af 1 lime
  • 2 dl mælk
Topping
  • 100 g fuldkornsrugbrød
  • 200 g blåbær
  • 2 spsk. chiafrø

Tilberedning

Mango smoothie-bowl
Skræl mangoen, og skær frugtkødet fra stenen. Skær kødet i mindre stykker, og kom det i en blender sammen med frosne bananer, havregryn, ingefær, limesaft og mælk. Kør til en tyk smoothiegrød.

Topping
Rist rugbrødet, og skær det i små tern, eller blend det til rugbrødsdrys. Fordel smoothiegrøden i 4 skåle og top med blåbær, chiafrø og rugbrødsdrys.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 130 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1200 kJ (290 kcal). Kulhydrat 55 g. Fedt 5 g, heraf mættet fedt 1 g

HJERTELIV0417