Ingredienser
Mango smoothie-bowl- 1 moden mango
- 2 frosne bananer
- 100 g havregryn
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- saft af 1 lime
- 2 dl mælk
- 100 g fuldkornsrugbrød
- 200 g blåbær
- 2 spsk. chiafrø
Tilberedning
Mango smoothie-bowl
Skræl mangoen, og skær frugtkødet fra stenen. Skær kødet i mindre stykker, og kom det i en blender sammen med frosne bananer, havregryn, ingefær, limesaft og mælk. Kør til en tyk smoothiegrød.
Topping
Rist rugbrødet, og skær det i små tern, eller blend det til rugbrødsdrys. Fordel smoothiegrøden i 4 skåle og top med blåbær, chiafrø og rugbrødsdrys.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 130 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1200 kJ (290 kcal). Kulhydrat 55 g. Fedt 5 g, heraf mættet fedt 1 g
HJERTELIV0417