Ingredienser

Rødspætteruller
  • 600 g rødspættefileter
  • ½ tsk. salt
  • peber
  • 1 dl bouillon
Sprøde kikærter
  • 1 dåse kikærter, 240 g
  • ½ tsk. olie
  • 1 tsk. chipotle (kan erstattes af fx chiliflager)
  • ½ tsk. salt
Bulgursalat
  • 200 g fuldkornsbulgur
  • 200 g gulerødder med top
  • 100 g spæd spinat
  • 1 bundt brøndkarse

Tilberedning

Rødspætteruller
Krydr rødspætterne med salt og peber, og rul dem sammen fra halen og op. Læg dem i et ovnfast fad og hæld bouillon ved. Damp rødspætterne ved 180 grader i ca. 15 minutter, til de deler sig i flager, når du trykker let på dem med en finger.

Sprøde kikærter
Afdryp og tør kikærterne. Varm olie på en slip let-pande, og steg kikærterne i chipotle, til de er godt sprøde. Krydr med salt.

Bulgursalat
Kog bulgur som angivet på emballagen og afdryp.

Læg gulerødderne på en bage­plade med bagepapir og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter til de er godt sprøde. Skyl spinaten, og slyng den tør.

Anret bulgur på 4 tallerkener med bagte gulerødder, spinat og fiskeruller. Dryp saften fra fisken over og top med brøndkarse. Drys spicy kikærter over

Frugt og grønt pr. person

Ca. 80 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1650 kJ (400 kcal). Kulhydrat 4 g. Fedt 6 g, heraf mættet fedt 1 g

HJERTELIV0118