Forside > Sundhed > Opskrifter > Torsk i spicy grøn karry
Aftensmad Blodtryk

Torsk i spicy grøn karry

Skyl risene godt og kog som angivet på emballagen.
Pil og hak løget. Pres hvidløget. Skyl og nip bønnerne. Skyl og snit sukkerærter.
Varm olien i en pande og tilsæt grøn karrypasta. Svits løg, hvidløg og grønne bønner i 2-3 min. Kom bouillon på panden, og læg torskestykkerne på panden. Dæk med låg og damp i ca. 5 min., indtil torsken er mør og deler sig let i flager, når du trykker på den med fingeren. Smag retten til med soja, lime og fiskesauce.

Servering

Anret risen i skåle og servér med torsk i grøn karry, koriander og snittede sukkerærter som sprød topping.

Ingredienser

2 Personer

Torsk i spicy grøn karry

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 300 g grønne bønner
  • 100 g sukkerærter
  • ½ spsk. olivenolie
  • 1 spsk. grøn karrypasta
  • 3 dl bouillon
  • 2 torskeloins, ca. 300 g
  • 1 spsk. sojasauce
  • Saft af ½ lime
  • 1 spsk. fiskesauce
  • 1 lille bundt koriander (kan erstattes af persille)

Tilbehør

  • 1½ dl fuldkornsris (130 g)

Del og print opskriften

Energifordeling*

2100 KJ
(500 kcal)

Kulhydrat

60 g

Protein

40 g

Fedt

8 g

Heraf mættet fedt

1.5 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Frugt og grønt*

Ca. 200 g

* pr. person, medmindre andet er angivet