Skyl risene godt og kog som angivet på emballagen.
Pil og hak løget. Pres hvidløget. Skyl og nip bønnerne. Skyl og snit sukkerærter.
Varm olien i en pande og tilsæt grøn karrypasta. Svits løg, hvidløg og grønne bønner i 2-3 min. Kom bouillon på panden, og læg torskestykkerne på panden. Dæk med låg og damp i ca. 5 min., indtil torsken er mør og deler sig let i flager, når du trykker på den med fingeren. Smag retten til med soja, lime og fiskesauce.
Servering
Anret risen i skåle og servér med torsk i grøn karry, koriander og snittede sukkerærter som sprød topping.
Ingredienser
2 Personer
Torsk i spicy grøn karry
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 300 g grønne bønner
- 100 g sukkerærter
- ½ spsk. olivenolie
- 1 spsk. grøn karrypasta
- 3 dl bouillon
- 2 torskeloins, ca. 300 g
- 1 spsk. sojasauce
- Saft af ½ lime
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 lille bundt koriander (kan erstattes af persille)
Tilbehør
- 1½ dl fuldkornsris (130 g)
Del og print opskriften
Energifordeling*
2100 KJ
(500 kcal)
Kulhydrat
60 gProtein
40 gFedt
8 gHeraf mættet fedt
1.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Frugt og grønt*
Ca. 200 g* pr. person, medmindre andet er angivet