Ingredienser
4 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
Kom kyllingebryst i en gryde og dæk med vand. Kog den i ca. 20 min. og afdryp. Træk stykkerne fra hinanden i trævler med to gafler. Læg til side.
Rengør svampene, og del dem i mindre stykker. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Snit peberfrugt, sukkerærter og forårsløg.
Varm olien i en gryde, og steg svampe med hvidløg i 1-2 min. Læg svampene til side.
Hæld kyllingefond i en gryde og kog op. Tilsæt nudler, peberfrugt, sukkerærter, finhakket chili og kog til nudlerne er møre. Smag til med limesaft, fiskesauce og salt. Kom kylling og hvidløgsstegte svampe i gryden sammen med edamamebønner og kog i ca. 1 min.
Servér suppen i skåle og top med snittet forårsløg, spirer og koriander.
Frugt og grønt*
Ca. 235 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1900 KJKulhydrat
53 gProtein
29 gFedt
11 gHeraf mættet fedt
1.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet