Tabbouleh
Skyl linserne og kog som angivet på emballagen. Skyl og afdryp kikærterne. Halvér tomaterne, skær peberfrugt i små tern, pil og hak løget. Skyl persille og afdryp. Hak persillen fint. Hak mandlerne. Vend linser med kikærter, tomater, peberfrugt, løg, persille og mandler. Riv citronskal og vend i tabbouleh. Dryp olien over.
Torsk
Kom torsk i en pande, krydr med flagesalt og peber og dæk med bouillon ca. 1 cm op om fisken. Damp den under låg ved svag varme i ca. 5 min., til den deler sig i flager. Tag forsigtigt fisken op.
Servering
Anret tabbouleh og servér med torsk.
Ingredienser
2 Personer
Tabbouleh
- 100 g belugalinser
- 100 g kogte kikærter
- 250 g små tomater
- 1 peberfrugt
- 1 løg
- 1 bundt persille
- 20 g mandler
- Reven skal af 1 citron (økologisk)
- 1 spsk. olivenolie
Torsk
- 200 g torskeloins
- ½ tsk. flagesalt
- Peber
- Bouillon til dampning
- Saft af ½ citron
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 200 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2000 KJ
(450 kcal)
Kulhydrat
32 gProtein
38 gFedt
15 gHeraf mættet fedt
1.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet