Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 4 dl fuldkornsbulgur
- 1 håndfuld persille
Del og print opskriften
Tilberedning
Sac kavurma
Skær kødet i meget små tern. Varm olien på en stor slip let pande. Steg kødet ved middelhøj varme i ca. 30 minutter til kødet er brunet på alle sider.
Pil løgene og hak dem groft, hak hvidløgene fint og skær peberfrugterne i små tern eller skiver. Vend dem med kødet og forsæt med at stege.
Skær tomaterne i tern, vend dem med kød og grøntsager og steg endnu 5 minutter.
Smag til med salt, rigeligt peber og chilipulver.
Tilbehør
Kog fuldkornsbulgur som angivet på emballagen.
Servér retten med et drys hakket persille og kogt bulgur.
Tip! Servér evt. retten med salat. I stedet for bulgur kan du servere kogte fuldkornsris. Der kan tilføjes lidt røræg i retten som pynt.
Frugt og grønt*
Ca. 125 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2200 KJKulhydrat
66 gFedt
16 gHeraf mættet fedt
5 g* pr. person, medmindre andet er angivet