Ingredienser
4 Personer
Rejecocktail
- ½ lille kinakål eller icebergsalat, 250 g
- 1 bundt grønne asparges, 500 g
- 1 bundt forårsløg
- 1 agurk
- 2 avokadoer
- saft af 1 citron
- 300 g rejer
Dressing
- 2 spsk. risvinseddike
- 1 spsk. sojasauce
- 2 tsk. sukker
- 1 frisk revet ingefær
Tilbehør
- 4 skiver groft brød, 300 g
Del og print opskriften
Tilberedning
Rejecocktail
Fjern de yderste blade af kålen, og snit den fint. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i ca. 2 minutter. Dræn dem, hæld koldt vand over og afkøl dem. Skær aspargesene i snitter. Snit forårsløg fint. Flæk agurken på langs, fjern kernerne, og skær agurken i skiver. Halvér avokadoerne, fjern stenene, dryp citronsaft over, og skær dem i tynde både.
Dressing
Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
Fordel kinakål, asparges, forårsløg, agurk, avokado og rejer. Hæld dressingen over og servér ristet brød til.
Frugt og grønt*
Ca. 380 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2050 KJ
(490 kcal)
Kulhydrat
71.3 gFedt
13.3 gHeraf mættet fedt
2.1 g* pr. person, medmindre andet er angivet