Forside > Sundhed > Opskrifter > Rejecocktail asian style
Aftensmad

Rejecocktail asian style

Ingredienser

4 Personer

Rejecocktail

  • ½ lille kinakål eller icebergsalat, 250 g
  • 1 bundt grønne asparges, 500 g
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 agurk
  • 2 avokadoer
  • saft af 1 citron
  • 300 g rejer

Dressing

  • 2 spsk. risvinseddike
  • 1 spsk. sojasauce
  • 2 tsk. sukker
  • 1 frisk revet ingefær

Tilbehør

  • 4 skiver groft brød, 300 g

Del og print opskriften

Tilberedning

Rejecocktail
Fjern de yderste blade af kålen, og snit den fint. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i ca. 2 minutter. Dræn dem, hæld koldt vand over og afkøl dem. Skær aspargesene i snitter. Snit forårsløg fint. Flæk agurken på langs, fjern kernerne, og skær agurken i skiver. Halvér avokadoerne, fjern stenene, dryp citronsaft over, og skær dem i tynde både.

Dressing
Pisk ingredienserne til dressingen sammen.

Fordel kinakål, asparges, forårsløg, agurk, avokado og rejer. Hæld dressingen over og servér ristet brød til.

 

 

 

Frugt og grønt*

Ca. 380 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

2050 KJ
(490 kcal)

Kulhydrat

71.3 g

Fedt

13.3 g

Heraf mættet fedt

2.1 g

* pr. person, medmindre andet er angivet