Ingredienser
4 Personer
Rabarber
- 400 g rabarber, renset vægt
- 75 g lyst rørsukker
- 1 tsk. stødt ingefær
Havregrynscrunch
- 2 spsk. honning
- 50 g havregryn
- 20 g mandler
Vaniljeskyrcreme
- 2 dl skyr naturel 0,2 %
- 2 spsk. flormelis
- korn af 1 stang vanilje
Del og print opskriften
Tilberedning
Rabarber
Skær rabarberne i små stykker på ca. 1 cm. Kom rabarber og sukker i en lille gryde, og kog det til en kompot ved svag varme i ca. 10 minutter. Smag kompotten til med ingefær. Afkøl rabarberne.
Havregrynscrunch
Smelt honningen ved svag varme på en pande. Tilsæt havregryn og rist dem, til de er gyldne og sprøde. Rør i dem undervejs. Hak mandlerne og vend dem i havregrynene.
Vaniljeskyrcreme
Rør skyr med flormelis og vaniljekorn.
Fordel rabarberkompot, vaniljeskyrcreme og havregrynscrunch lagvis i glas. Slut med et lag creme.
Frugt og grønt*
Ca. 100 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1000 KJ
(240 kcal)
Kulhydrat
47 gFedt
3 g* pr. person, medmindre andet er angivet