Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 4 dl fuldkornsris, 320 g
Del og print opskriften
Tilberedning
Hak løget. Skær gulerødderne i skiver. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Skær tomaterne i skiver. Fordel grøntsagerne i bunden af et smurt ovnfast fad.
Skær torsken i portionsstykker, og anbring dem på grøntsagerne. Krydr med salt og peber.
Rør bouillonen med fløde og karry, og hæld det ved. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter. Servér retten med kogte ris og drys med kørvel.
Frugt og grønt*
Ca. 225 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2300 KJ
(550 kcal)
Kulhydrat
82 gFedt
9 gHeraf mættet fedt
3 g* pr. person, medmindre andet er angivet