Ingredienser
4 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
Skær kyllingen i strimler. Hak løget, og pres hvidløgene. Skær squash i tern.
Varm olien i en stor gryde, og svits kyllingen i ca. 5 minutter. Tag kyllingen op, og steg nu løg, hvidløg og squash i ca. 3 minutter. Tilsæt tomater, tomatpure og grønsagsbouillon og pasta. Kog under låg efter pakkens anvisning.
De sidste 2 minutter tilsættes kyllingen.
Smag retten til med reven skal og saft af citron, salt og peber og vend nu med frisk spinat, til den falder lidt sammen.
Frugt og grønt*
Ca. 300 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2000 KJ
(500 kcal)
Kulhydrat
58 gProtein
30 gFedt
11 gHeraf mættet fedt
2 g* pr. person, medmindre andet er angivet