Forside > Sundhed > Opskrifter > One pot tagliatelle
Aftensmad

One pot tagliatelle

Ingredienser

4 Personer

  • 280 g kyllingebryst
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 squash
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 dåser cherrytomater
  • 50 g tomatpure
  • 1/2 liter grønsagsbouillon
  • 300 g fuldkorns-tagliatelle
  • reven skal og saft af 1 citron
  • 1 tsk. salt
  • peber
  • 100 g babyspinat
  • Del og print opskriften

    Tilberedning

    Skær kyllingen i strimler. Hak løget, og pres hvidløgene. Skær squash i tern.

    Varm olien i en stor gryde, og svits kyllingen i ca. 5 minutter. Tag kyllingen op, og steg nu løg, hvidløg og squash i ca. 3 minutter. Tilsæt tomater, tomatpure og grønsagsbouillon og pasta. Kog under låg efter pakkens anvisning.

    De sidste 2 minutter tilsættes kyllingen.

    Smag retten til med reven skal og saft af citron, salt og peber og vend nu med frisk spinat, til den falder lidt sammen.

    Frugt og grønt*

    Ca. 300 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet

    Energifordeling*

    2000 KJ
    (500 kcal)

    Kulhydrat

    58 g

    Protein

    30 g

    Fedt

    11 g

    Heraf mættet fedt

    2 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet