Ingredienser
4 Personer
Kartoffelsalat
- 800 g nye kartofler
- 1 spidskål
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 200 g blåbær
Dildcreme
- 3 dl yoghurt naturel 1,5 %
- 2 spsk. fedtreduceret mayonnaise
- ½ tsk. salt
- peber
- 1 bundt dild
Del og print opskriften
Tilberedning
Kartoffelsalat
Skrub kartoflerne, og kog dem lige netop møre. Afkøl kartoflerne.
Halvér kålen. Fjern de yderste blade og stokken, og snit kålen helt fint – evt. på et mandolinjern. Drys kålen med salt og sukker, og kram den godt. Lad den stå på køkkenbordet minimum 20 minutter. Kram den gerne lidt undervejs. Skyl blåbærrene.
Dildcreme
Rør yoghurt med mayonnaise og smag til med salt og peber. Skyl og hak dilden og vend i dressingen.
Vend kartofler med dildcreme og dernæst med spidskål og blåbær, og anret salaten i en stor skål eller på et fad.
Frugt og grønt*
Ca. 250 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1300 KJ
(310 kcal)
Kulhydrat
56 gFedt
6 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet