Ingredienser
4 Personer
Couscoussalat
- 200 g couscous
- 2 hjertesalater
- 250 g cherrytomater
- 1 agurk
- 50 g oliven
- 1 bundt persille
Svinekød
- 1 spsk. olie
- 400 g svinekød i tern eller strimler
- 2-3 kviste frisk rosmarin
- salt og peber
Yoghurtdressing
- 1 dl yoghurt naturel, 1,5 %
- 1 tsk. hvidløgssalt
- 3 kviste mynte
- 5 kviste persille
- peber
- 8 fuldkornstortillaer
Del og print opskriften
Tilberedning
Couscoussalat
Tilbered couscous som angivet på emballagen, og afkøl den. Skyl og snit salaten. Skær tomaterne i både og agurken i små tern.
Findel couscoussen med en gaffel, og vend salat, tomat, agurk, oliven og hakket persille i.
Svinekød
Varm olien på en pande, og steg kødet med hakket rosmarin i ca. 5 minutter, til det er mørt. Krydr kødet med salt og peber.
Yoghurtdressing
Rør yoghurten med hvidløgssalt og hakkede krydderurter. Krydr med peber.
Lun tortillaerne og servér dem med couscoussalat, svinekød og yoghurtdressing.
Frugt og grønt*
Ca. 206 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2622 KJ
(624 kcal)
Kulhydrat
84 gFedt
17 gHeraf mættet fedt
3 g* pr. person, medmindre andet er angivet