Forside > Sundhed > Opskrifter > Fladbrød med svinekød, couscoussalat og urter
Aftensmad

Fladbrød med svinekød, couscoussalat og urter

Ingredienser

4 Personer

Couscoussalat

  • 200 g couscous
  • 2 hjertesalater
  • 250 g cherrytomater
  • 1 agurk
  • 50 g oliven
  • 1 bundt persille

Svinekød

  • 1 spsk. olie
  • 400 g svinekød i tern eller strimler
  • 2-3 kviste frisk rosmarin
  • salt og peber

Yoghurtdressing

  • 1 dl yoghurt naturel, 1,5 %
  • 1 tsk. hvidløgssalt
  • 3 kviste mynte
  • 5 kviste persille
  • peber
  • 8 fuldkornstortillaer

Del og print opskriften

Tilberedning

Couscoussalat
Tilbered couscous som angivet på emballagen, og afkøl den. Skyl og snit salaten. Skær tomaterne i både og agurken i små tern.

Findel couscoussen med en gaffel, og vend salat, tomat, agurk, oliven og hakket persille i.

Svinekød
Varm olien på en pande, og steg kødet med hakket rosmarin i ca. 5 minutter, til det er mørt. Krydr kødet med salt og peber.

Yoghurtdressing
Rør yoghurten med hvidløgssalt og hakkede krydderurter. Krydr med peber.

Lun tortillaerne og servér dem med couscoussalat, svinekød og yoghurtdressing.



Frugt og grønt*

Ca. 206 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

2622 KJ
(624 kcal)

Kulhydrat

84 g

Fedt

17 g

Heraf mættet fedt

3 g

* pr. person, medmindre andet er angivet