GIV LIV

Hjertelinjen

Ring gratis til Hjertelinjen på 70250000 mandag, tirsdag og torsdag fra 9-14. Du kan også sende os en mail.

 

Hjerteforeningens rådgivere er hjertesygeplejersker, diætister, motionsrådgivere og psykologer.

Hjertelinjen - telefonisk rådgivning

Tlf: 70 25 00 00 

Hjertelinjen - telefonisk rådgivning 

Er du bekymret, eller har du spørgsmål om sygdom eller symptomer?
Er du i tvivl om, hvor meget motion du kan dyrke, eller hvad du bør spise?
Har du spørgsmål om dine rettigheder og muligheder, eller er der andet, du er i tvivl om i forbindelse med livets videre forløb? 

 

Ring til Hjertelinjen på 70 25 00 00 mandag, tirsdag og torsdag 9-14. Ønsker du at være anonym, tast da #31# foran nummeret for at ringe med skjult nummer.

 

Hvad er Hjertelinjen?  

Hjertelinjen er Hjerteforeningens rådgivningstilbud. Rådgivningen foregår altid ud fra generelle anbefalinger, da vi ikke har adgang til dine sundhedsdata, journaler, prøvesvar, sagsmapper og lignende. For at få specifik rådgivning om netop din helbredssituation, henviser vi til egen læge eller behandlende læge, som har adgang til din journal.  

 

Hvem er det for? 

Er du hjertepatient eller pårørende til en hjertepatient, så er Hjertelinjen et tilbud til dig. Hjertelinjen er også for dig, der ikke har hjertesygdom, men har spørgsmål til, hvad du kan gøre for at forebygge at få hjertesygdom. Er du fagperson og søger sparring eller viden, er du også velkommen til at ringe. 

 

Hvem er vi og hvad rådgiver vi i? 

Hjerteforeningens rådgivere er fastansatte hjertesygeplejersker, diætister og psykologer med stor erfaring inden for hjerte-kar-området. Vi tilbyder rådgivning inden for en lang række områder som medicin, behandling, rettigheder, kost, motion og psykiske reaktioner.  

 

Skal man være medlem eller koster det noget at få rådgivning? 

Man skal ikke være medlem af Hjerteforeningen for at få rådgivning, og det er gratis at få rådgivning på Hjertelinjen. 

 

Rådgiverne har tavshedspligt 

Vi behandler din henvendelse til Hjertelinjen fortroligt, og rådgiverne har tavshedspligt. Der kan være situationer, hvor rådgiverne er underlagt underretningspligt og afværgepligt.

 

Hjerteforeningen behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen. Du kan læse mere om vores behandling af dine oplysninger og dine rettigheder på www.hjerteforeningen.dk/persondatapolitik. 

Hjertelinjen værdier - grafik

Ring til Hjertelinjen

Du kan ringe til Hjertelinjen mandag, tirsdag eller torsdag fra kl. 9-14 på 70 25 00 00

Lyt og lær om dit hjerte