Børnehjertelinjen

Børnehjertelinjen tilbyder gratis rådgivning for hele familien. Ring på 7025 0000 og få fat i en af Børnehjertelinjens eksperter. Vi tilbyder samtaler med hjertesygeplejerske, psykolog eller socialrådgiver.

Børnehjertelinjen er Hjerteforeningens telefoniske rådgivning med fokus på hjertesygdomme hos børn og unge. Uanset om du er ung med hjertesygdom, venter et hjertebarn, er forældre til et hjertebarn, eller anden pårørende, så kan du ringe ind til os, og det er ganske gratis.

Ved telefonen sidder vores erfarne rådgiver klar til at svare på spørgsmål fra dig om stort og småt. Børnehjertelinjen bemandes af en hjertesygeplejerske med stor indsigt i hjertesygdom hos børn og unge.

Når du ringer til Børnehjertelinjen, er du anonym, og rådgiveren har tavshedspligt. Da vi ikke har adgang til din journal, vil rådgivningen være ud fra generelle anbefalinger, viden og retningslinjer på hjertebarnsområdet.

For at få specifik rådgivning om netop din eller dit barns helbredssituation henviser vi til egen læge eller behandlende læge, som har adgang til jeres journal.

Hvordan får jeg fat i rådgiveren på Børnehjertelinjen?

Børnehjertelinjen er åben mandag, tirsdag og torsdag kl. 9-14, hvor du kan få fat i Hjerteforeningens hjertesygeplejerske på telefon 70 25 00 00.

Hjerteforeningen behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen. 

Hjerteforeningens Børneklub
Hjerteforeningens Børneklub er for dig, som er hjertebarnsforælder – og for dit barn. Du kan møde Hjerteforeningens Børneklub i hele landet. Her kan du mødes med andre familier i samme situation, skabe et netværk og opleve positive ting sammen til glæde for alle hjertesyge børn, søskende og forældre.
Læs mere her
Hjerteforeningens forælderstøtter
Hjerteforeningens forælderstøtter er frivillige forældre til børn med hjertesygdom, som nu har overskuddet til at hjælpe andre i en lignende situation. De kender til de tanker og bekymringer, som kan følge med, når ens børn bliver ramt af sygdom, og når livet forandrer sig. De har en helt særlig og umiddelbar forståelse for den situation, du er i, og samtalerne kan derfor være med til at skabe håb for dig og din familie i en svær tid.
Læs mere

Genveje

Hjertet kalder på dig

1 ud af 5 dør af hjertesygdom. Derfor kalder hjertet på din støtte, så flere kan overleve. Din støtte sikrer midler til hjerteforskning og nye behandlingsformer.

Støt i dag og red liv

Untitled(Påkrævet)