af Hjerteforeningen
d. 7. januar 2015

Søg om legat til ferie, psykologhjælp, rekreation eller andet. Hjerteforeningen støtter børn og voksne med hjerte- og kredsløbssygdomme

Som medlem af Hjerteforeningen kan man, hvis man er patient med hjerte- og kredsløbssygdomme, søge om økonomisk hjælp, som fx kan bruges til rekreation, ferie, anskaffelser med relation til sygdommen, psykologhjælp eller andre forhold, som kan være til opmuntring i en svær situation.

Hjerte- og kredsløbssygdomme omfatter alle hjertesygdomme og kredsløbssygdomme med symptomer i ben, hjerte, eller hjerne og/eller andre steder i kroppen.

Der er en række ansøgningskriterier for tildeling af patientstøtte, som fremgår nederst på denne side. Ansøgning om legat vil først blive behandlet, når Hjerteforeningen har modtaget alle informationer, som fremgår af ansøgningskriterierne.

For at komme i betragtning til patientstøtte skal du være medlem af Hjerteforeningen og udfylde Hjerteforeningens ansøgningsskema om økonomisk patientstøtte.

 

Søg om legat

Indtil 1. juni 2017 kan du søge legat ved at følge linket: Ansøgningsskema – online

Du kan også sende din ansøgning og bilag via mail til: patientlegat@hjerteforeningen.dk eller med brev til Hjerteforeningen, att.: Patientstøtte, Vognmagergade 7, 1120 København K.

Pr. 1. juni 2017 modtager Hjerteforeningen alene ansøgninger via Hjerteforeningens online-system.

 

Ansøgningsfrist og behandlingstid

Ansøgningsfristen er den 10. i hver måned.

Der må forventes ca. 3 ugers behandlingstid efter ansøgningsfristen. Hvis Hjerteforeningen ikke har modtaget alle informationer inden ansøgningsfristen, vil ansøgningen først blive behandlet den efterfølgende måned.

Ansøgningerne bliver behandlet i den rækkefølge, de kommer ind. I tilfælde af flere ansøgninger end vi kan imødekomme, prioriteres der efter først-til-mølle-princippet.

 

Ansøgningsskema

Ansøgningsskema kan hentes her: Ansøgningsskema – download PDF

 

Medlemsskab

Ved spørgsmål om medlemskab kontakt Medlemsservice tlf. 70 25 00 00

Husk – alle patienter og pårørende tilbydes et halv års gratis medlemskab af Hjerteforeningen.

Få dit patientmedlemskab her

 

Ansøgningskriterier for tildeling af patientstøtte

 

Ansøgningskriterier For tildeling af patientstøtte til hjertebørn (18 år)