“Man kommer tættere på sin mormor, fordi man laver mad med hende. Det gør man ikke normalt”, barnebarn i Vallensbæk.

“Vi var kun os to, og normalt så er alle de andre også med, altså der er mange søskende, så det gav et tættere forhold, som jeg kan mærke i dag”, bedsteforælder i Assens.

“Folk er misundelige på, at vi har været med på det her kursus. Det er jo et super tilbud”, bedsteforælder i Mariagerfjord.

“En af de gode ting har været fællesskabet omkring at lave maden. Også dét, at man er fælles om spisningen bagefter, man sidder og hygger sig og snakker på kryds og tværs”, bedsteforælder i Assens.

“Det kan være svært at finde på nogle aktiviteter sammen bedsteforælder og barnebarn, så jeg synes, at det her er alletiders”, bedsteforælder i Assens.

“Man bliver bedre venner med de andre, fordi man lærer at arbejde sammen. På den måde bliver man tættere som venner”, barnebarn i Sæby.

“For dem som ikke har et så tæt forhold, vil det være guld værd at få lov til at arbejde sammen”, bedsteforælder i Sæby.

“Vi lovede jo, at når vi var færdige, skulle vi invitere far, mor og lillebror på mad. Så vi fik lavet mad med bordkort og det hele”, bedsteforælder i Mariagerfjord.

“Fuldstændig fantastisk oplevelse! Utrolig godt tiltag, fantastiske lærere og glæden var stor efter hver gang!”, mor til deltager på Falster.