Diætist og ekspert i "nudging" på kostområdet Lotte Juul Madsen fra Hjerteforeningens Rådgivning giver her en stor håndfuld gode råd til, hvordan du holder lidt igen med de våde varer og passer på hjertet.  

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Drikker du mere end syv genstande om ugen, stiger risikoen betragteligt for at dø for tidligt og for at få en række hjerte-kar-sygdomme, skriver Politiken på baggrund af et stort internationalt studie publiceret i forskningstidsskriftet The Lancet.  

Professor Børge Nordestgaard fra Institut for Klinisk Medicin på Københavns Universitet opfordrer derfor Sundhedsstyrelsen til at revidere anbefalingerne af danskernes alkoholindtag.  

Hvordan du selv gør helt konkret, får du her diætist og Hjerteforeningens ekspert i “nudging”, Lotte Juul Madsens, syv gode råd til. Rådene har du måske set i medierne, da Ritzau har bragt dem.