Ingredienser

Dip
  • 200 g bælgede edamamebønner eller optøede ærter
  • 1 fed hvidløg
  • ½ dl yoghurt naturel 0,1 %
  • ½ tsk. flagesalt
  • peber
Grønsagssnack
  • 800 g grønsager fx, gulerødder, kinaradise, agurk, glaskål, peberfrugt og bladselleri

Tilberedning

Dip
Kom edamamebønner/ærter, presset hvidløg og yoghurt i en blender og kør til en cremet konsistens. Smag til med flagesalt og peber.

Grønsagssnack
Rens grønsagerne, og skær dem i stave.

Servér grønsagerne med dip.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 450 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

800 kJ/200 kcal Protein 10 g Kulhydrat 27 g Kostfibre 11 g Fedt 2 g, heraf mindre end 1 g mættet fedt

Hjerteliv nr. 1, 2022