Ingredienser
Dip- 200 g bælgede edamamebønner eller optøede ærter
- 1 fed hvidløg
- ½ dl yoghurt naturel 0,1 %
- ½ tsk. flagesalt
- peber
- 800 g grønsager fx, gulerødder, kinaradise, agurk, glaskål, peberfrugt og bladselleri
Tilberedning
Dip
Kom edamamebønner/ærter, presset hvidløg og yoghurt i en blender og kør til en cremet konsistens. Smag til med flagesalt og peber.
Grønsagssnack
Rens grønsagerne, og skær dem i stave.
Servér grønsagerne med dip.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 450 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
800 kJ/200 kcal. Kulhydrat 27g. Kostfibre 11 g. Fedt 2 g, heraf mindre end 1 g mættet fedt
Hjerteliv nr. 1, 2022