Ingredienser
Opskriften præsenteres i samarbejde med Pågen- 200 g optøede, bælgede edamamebønner
- 1 fed hvidløg
- 1½ spsk olivenolie
- 2 spsk skyr naturel
- 1 tsk flagesalt
- peber
- 100 g ribbet rød- eller grønkål
- saft af ½ citron
- 1 agurk
- 4 Javisst fra Pågen
Tilberedning
Kom edamamebønner, presset hvidløg, olie og skyr i en blender og kør til en grov creme. Smag til med salt og peber.
Snit kålen fint og vend med citronsaft. Skær agurk i brede spåner med en kartoffelskræller.
Skær brødene igennem. Fyld med edamamehummus, kål og agurkespåner.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 160 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1500 kJ (355 kcal). Kulhydrat 49 g. Fedt 11 g, heraf mættet 1 g
Kampagne