Ingredienser

Opskriften præsenteres i samarbejde med Pågen
  • 200 g optøede, bælgede edamamebønner
  • 1 fed hvidløg
  • 1½ spsk olivenolie
  • 2 spsk skyr naturel
  • 1 tsk flagesalt
  • peber
  • 100 g ribbet rød- eller grønkål
  • saft af ½ citron
  • 1 agurk
  • 4 Javisst fra Pågen

Tilberedning

Kom edamamebønner, presset hvidløg, olie og skyr i en blender og kør til en grov creme. Smag til med salt og peber.

Snit kålen fint og vend med citronsaft. Skær agurk i brede spåner med en kartoffelskræller.

Skær brødene igennem. Fyld med edamamehummus, kål og agurkespåner.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 160 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1500 kJ (355 kcal). Kulhydrat 49 g. Fedt 11 g, heraf mættet 1 g

Kampagne