Forside > Sundhed > Opskrifter > Frozen yoghurt med bær
Blodtryk Snacks

Frozen yoghurt med bær

Ingredienser

2 Personer

  • 150 g frosne bær, fx brombær eller hindbær
  • 150 g græsk yoghurt 2 %
  • 50 g flormelis
  • 25 g friske bær og evt. skovsyre til pynt
  • Del og print opskriften

    Kom de frosne bær i en lille gryde og kog op i 1 min. under omrøring, så de ikke brænder på.
    Tag gryden af varmen. Tilsæt flormelis og blend til en puré. Afkøl bærpuréen, inden den vendes med yoghurt. Kom yoghurtcremen i en ismaskine og kør til en is.
    Del isen i to med en stor ske og scoop op til to store kugler is. Kom isen i en beholder med låg og frys.

    Energifordeling*

    700 KJ
    (170 kcal)

    Kulhydrat

    31 g

    Protein

    4 g

    Fedt

    2 g

    Heraf mættet fedt

    1 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet

    Frugt og grønt*

    Ca. 80 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet