Ingredienser
4 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
1 bradepande = 16 stk.
Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne med halvdelen af sukkeret til en hvid creme. Bland mel, bagepulver, vaniljepulver, kakao og salt, og sigt blandingen. Pisk hviderne skummende, tilsæt resten af sukkeret, og pisk dem stive. Rør halvdelen af æggehviderne i æggeblommerne. Vend melblandingen i dejen sammen med olie og mælk. Vend forsigtigt resten af æggehviderne i dejen. Skræl pærerne, og skær dem i terninger. Vend pærerne i dejen, og kom dejen i et ovnfast fad, ca. 20×25 cm, smurt med olie, eller foret med bagepapir. Drys mandler på toppen, og bag kagen ved 175 grader i 30-40 minutter. Tjek om kagen er færdig ved at prikke i den med en tandstik. Når tandstikken kan trækkes op af kagen, uden at der sidder dej på, er kagen færdig.
Tip! I stedet for nøddeolie kan du bruge smagsneutral rapsolie.
Frugt og grønt*
Ca. 25 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
600 KJKulhydrat
22 gFedt
5 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet