Ingredienser
4 Personer
Bananpandekager
- 1 dl havregryn, 35 g
- 1 banan
- 1 æg
- ½ dl minimælk
- 1 knivspids salt
- 2 tsk. olivenolie til stegning
Topping
- 1 dl skyr naturel 0,2 %
- 200 g bær, fx hindbær, blåbær og brombær
- ½ granatæble
- Frisk mynte
Del og print opskriften
Tilberedning
Blend havregryn til mel. Mos bananerne med en gaffel.
Rør æg med minimælk, havregrynsmel, en knivspids salt og den moste banan.
Varm olien på en slip let-pande, og steg 4 små pandekager i 2-3 min. på hver side, til de er gyldne og faste.
Servér med skyr, bær, granatæblekerner og frisk mynte.
Frugt og grønt*
Ca. 90 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
750 KJ
(175 kcal)
Kulhydrat
19 gProtein
7 gFedt
6 gHeraf mættet fedt
1.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet