Forside > Sundhed > Opskrifter > Bananpandekager med skyr og frugt
Morgenmad

Bananpandekager med skyr og frugt

Ingredienser

4 Personer

Bananpandekager

  • 1 dl havregryn, 35 g
  • 1 banan
  • 1 æg
  • ½ dl minimælk
  • 1 knivspids salt
  • 2 tsk. olivenolie til stegning

Topping

  • 1 dl skyr naturel 0,2 %
  • 200 g bær, fx hindbær, blåbær og brombær
  • ½ granatæble
  • Frisk mynte

Del og print opskriften

Tilberedning

Blend havregryn til mel. Mos bananerne med en gaffel.

Rør æg med minimælk, havregrynsmel, en knivspids salt og den moste banan.

Varm olien på en slip let-pande, og steg 4 små pandekager i 2-3 min. på hver side, til de er gyldne og faste.

Servér med skyr, bær, granatæblekerner og frisk mynte.

Frugt og grønt*

Ca. 90 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

750 KJ
(175 kcal)

Kulhydrat

19 g

Protein

7 g

Fedt

6 g

Heraf mættet fedt

1.5 g

* pr. person, medmindre andet er angivet