Sådan finder du vej i sundhedsvæsenet

Har du svært ved at finde rundt i sundhedsvæsenet?

Er du frustreret over lang ventetid, stor rotation blandt sundhedspersonalet eller mangel på klare svar?

Så har du – desværre – samme oplevelse som rigtig mange andre hjertepatienter.

Tusinder med atrieflimren aner ikke, de har søvnapnø

Mere end hver anden med atrieflimren lider af søvnapnø uden at vide det. En af dem er Morten Brandi, som var træt hele tiden. Nu har han fået mere overskud i hverdagen. Et stort forskningsprojekt, støttet af Hjerteforeningen, skal nu hjælpe flere som Morten.

Pårørendestøtter

Har du brug for at tale med en pårørende til en hjertepatient, og som kender til de tanker og bekymringer, der kan følge med? Så kontakt Hjerteforeningens frivillige pårørendestøtter.

Patientstøtter

Har du brug for at tale med en, der har, eller har haft, hjertesygdom inde på livet og som kender til de tanker og bekymringer, som kan følge med. Så kontakt Hjerteforeningens patientstøtter her.

Forældrestøtter

Har du brug for at tale med en forælder, der også har et barn med hjertesygdom, og som kender til de tanker og bekymringer, der kan følge med? Så kontakt Hjerteforeningens frivillige forælderstøtter.

Bliv frivillig

Du gør som frivillig en vigtig forskel for hjertesagen. Og dine egne gevinster ved at være del af fællesskabet er stor, siger forskningen. Meld dig som frivillig i dag nederst på siden her.

Kostråd

Sund mad er ifølge forskningen vigtig for dit hjerte og modvirker forhøjet kolesteroltal, forhøjet blodtryk og udvikling af hjertesygdom. Få vores bedste kostråd her.

Mental sundhed

Når hjertesygdom rammer, kan det opleves som en voldsom forandring af livet. Forskning viser, at vores mentale sundhed ofte står for skud. Vi står klar til at hjælpe med viden og råd.

Få professionel rådgivning

Hjertelinjen er stedet, hvor du bliver hørt. Her får du fortrolig og professionel rådgivning, og vi møder dig altid med åbenhed og respekt. Ring blot på 70 25 00 00.